За нас

ИСТОРИЯ

Сейфтиъп ЕООД стартира дейността си в началото 2021г., като започва с няколко инженерингови проекта за безопасност на машини. Нашата  основна  дейност е да предлагаме цялостни решения за безопасност на машини и съоръжения, който могат да включват дейности като оценяване на риска, концепции за безопасност, проектиране на системите за управление свързани с безопасността, инсталиране на системите за автоматизация и безопасност и валидиране на целия процес. Нашите продукти и услуги ще Ви помогнат при проектирането на безопасността и автоматизацията на вашите машини и инсталации в международен мащаб.

Сейфтиъп ЕООД е официален партньор на водещия световен производител на системи за автоматизация и безопасност PIlz.

Следвайки традициите на семейния бизнес на Pilz с присъствие в световен мащаб, нашата цел е да бъдем надежден партньор за вас на местно ниво и да ви подпомагаме при проекти за безопасност и автоматизация на машини.

НАШАТА МИСИЯ

Ние използваме цялата си страст, знания и опит, за да Ви предложим възможно най добрите решения за автоматизация и безопасност. Ние сме специалисти по автоматизация, насочени основно към безопасността на машини и съоръжения.

В основата на нашите иновативни решения стоят опита и познанията на нашите сертифицирани експерти по безопасност на машини и инженери по автоматизация.