Хартиена индустрия

ХАТРИЕНА ИНДУСТРИЯ

Независимо дали произвеждате хартия или я преработвате в тъкан за продукти за грижа за семейството, вие използвате машини с много опасности. Рязането на хартия, високата скорост на въртене на валовете и огромните размери на машините създават рискове, които са предизвикателство за постигане на безопасност на машината. Във вашия бизнес подложен на глобална конкуренция трябва да постигнете безопасност на машините с високо ниво на пригодност и производителност. Ние ви помагаме да успеете.

За опасното взаимодействие с машини, например след скъсване или прерязване на хартията, са необходими специални защитни системи: контрол на безопасна ниска скорост, фиксирани защитни прегради, „управление с постоянно задействане“ или сигнализация преди стартиране? Ние ще проектираме правилното решение за вас , въз основа на нашите доклади за Оценяване на риска  Концепции за безопасност.

Чрез тълкуването и прилагането на съответните стандарти от вид C за хартиената индустрия, като например EN 1010 и EN 1034, ние гарантираме, че вашите машини ще отговарят на законовите изисквания и ще работят ефективно.