PSEN opt

Оптоелектронни сензори (светлинни бариери и 2D лазерни скенери за безопасноиост)Безопасност без бариери с оптоелектронни сензори.

Във комбинация с технологиите за управление можем да предложим цялостно решение за безопасност за вашите приложение, включително оптоелектронни сензори за безопасност. Нашата обширна гама от аксесоари позволява гъвкаво приложение на всяка машина.

Оптоелектронните сензори осигуряват оптимална защита за инсталации и машини, когато има активна намеса в производствения процес.

Светлинните завеси PSENopt осигуряват защита на пръст, ръка или тяло в съответствие с EN/IEC 61496-1, в зависимост от изискването. Невидимо защитено поле на инфрачервената светлина бариерата на защитава опасните зони. Ако светлинният лъч се прекъсне, той незабавно ще задейства команда за безопасно изключване. Независимо дали става въпрос за приложения критични по отношение на пространството или приложения изискващи усъвършенствани функции като заглушаване(muting), игнориране на отделни лъчи(blanking) или каскадно свързване: Ние можем да предложим подходящите светлинни бариери за вашите изисквания.

Лазерните скенери за безопасност PSENscan са подходящи за двуизмерен мониторинг на зони и независимо дали се нуждаете от стационарна или мобилна защита на опасните зони и мониторинг на достъпа, PSENscan осигурява оптималното решение за вашето приложение. Те позволяват двуизмерно наблюдение на площ с ъгъл на отваряне 275 градуса. Защитените полета и предупредителните полета могат да бъдат свободно конфигурирани и адаптирани към структурните условия. В резултат на това PSENscan може лесно да бъде интегриран в най -различни приложения.